Jacob jednou v lese potkal poloupírku Renesmé, zamilovali se do sebe, ale Jake se potom otiskl a Nessie to nebyla... Nessiiny pocity...
29.08.2013 (16:30) • Mea • FanFiction poezie • komentováno 4× • zobrazeno 1602×
Byla to pohádka a teď je to pryč,
už nevlastním k jeho srdci klíč.
Teď jsem jenom zlomená,
s pocity lásky v beznaději pohřbená.
Hezky se na přes ty růžové brýle kouká,
já byla jenom hloupá holka.
On se na ni podíval jenom jednou, nepotřeboval víc!
A tím mě poslal pryč...
Jako by nic nebylo,
o takové hrůze se mi ani nesnilo.
Je to hajzl, brečím do polštáře,
opadla ta opojná lásky záře.
Proč jsem to nebyla já!?
Proč se z krásného snu můra zlá!?
Už jsem pro něj vzduch,
jenom bezcenný přízrak, duch...
Další básnička, doufám, že líbí...
Autor: Mea (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Proč jsem to nebyla já?!:
Sice kratší, ale líbila se mi víc než ta předešlá poezie. Má hezčí rýmy.
Krátké, ale postačující. Hezké. :)
Becky
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!